Amstelveen

Johan Pul en zijn team hebben in het voorjaar van 2015 bij ons een aanbouw gerealiseerd. In samenwerking met architect Lucas van den Oever (www.archetype.nl) is de complete benedenverdieping aangepakt. Daarbij heeft Huis Huis te Leiden (www.huis-huis.nl) ons geholpen met de inrichting. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten elke dag van ons nieuwe huis.

Vanaf het moment van kennismaking tot het moment van oplevering is er alleen maar prettig samen gewerkt. Johan streeft altijd naar kwaliteit en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Er wordt hard gewerkt en Johan is altijd bereikbaar wat naar onze mening zeer uniek is. We konden altijd alles vragen, niets was te veel. Wat wij daarbij als zeer prettig hebben ervaren is de positieve en passievolle aanpak van Johan en zijn team. Het was elke dag lachen, ook als het even tegen zat. Dat maakt een verbouwing leuk!

Lian & Ron

J.D. Pul Bouwbedrijf B.V.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Samen komen wij tot de beste ideeën en oplossingen.
CONTACT

J.D. Pul Bouwbedrijf B.V.
Johan Pul
0342 412602
06 51274747
info@jdpul.nl

Copyright © 2018 Uitbouwspecialist.nl. Gerealiseerd door ViAJOLANDA & PerfectOnline
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram